23 April 2008

Leapsa cu chestii ciudate despre mine




Leapsa de la Gavozdita

Imi este greu sa scriu lucruri ciudate despre mine, in primul rand pentru ca multe probabil as vrea sa ramana personale, in rutina mea, in al doilea rand pentru mine nu sunt atat de ciudate cum sunt pentru altii si poate le reperez mai greu. 

dar sa incercam:
  • nu suport sunetele repetitive,cand amesteci cafeaua sa dai cu lingurita de peretii cestii ..cand bati cu degetele on and on and on de ceva tare, la fel cu un pix, sau dai din picior, fac ochii maaarii, ma ia neastamparul si imi vine sa iti dau peste maini sau sa fug.
  • desi mananc piperat nu pun gura pe ardei iute.cand eram mica am mancat din greseala si am jurat ca nu o sa ma mai ating de asa ceva. si asa a fost.
  • am cel mai dulce sange. daca mergem 10 oameni la padure pe mine vor sta toti tantarii (dovedit)
  • uit chestii pe foc. recordul a fost de vreo 8 ore (compot de prune) prin generala.
  • am un ochi critic. la propriu. cand nu=mi place ceva, se pare ca am o privire care bine ca nu scoate flacari. de multe ori fac asta intentionat, cand ceva nu=mi convine, un cocalar, o fufa, un om rau, ma uit vizibil superior in intentia de a se potoli din lucrul disgracefull pe care il face (nu ca s-ar simti). si aici exista 2 priviri: de-as putea te-as calca in picioare, facuta numai din ochi, si cea de mila rautacioasa, unde ma stramb in semn de ntz=ntz=ntz si din gura.  
  • de cand eram mica am pus porecle, multe dintre ele fiind si in prezent aceleasi. citisem la medeleni si acolo olguta parca a pus ceasului numele Cracanel, si atunci m=am luminat. acum recent nu cred ca mai dau porecle.. sau nu mai imi dau seama. oricum treaba asta ma ajuta si pentru ca nu am tinere de minte, si asa imi era mai usor
  • nu prea am vise frumose. de obicei am cosmaruri, atunci cand imi aduc aminte ce am visat. in schimb pot face orice alegere vreau in vise. daca am 3 poteci stiu pe care constient vreau sa o iau si controlez cat de cat ce se inampla.

Sunt tare curioasa de ciudateniile lui Nicolette, ale Lolei si ale Deliei

3 comments :

  1. Anonymous11:01 AM

    hahaha...i remember the looks:))

    ReplyDelete
  2. :| nu ti le dadeam tie nu? :|

    damn (eu am devenit constienta de ele prin anul 1, cand mi s-a aratat o poza cu mine in care aveam o spranceana pana la cer dusa)

    ReplyDelete
  3. Anonymous9:16 AM

    nu mi le dadeai mie...dar le stiu cand le acordai altora:D

    ReplyDelete