07 December 2007

Semn de Viata




Anul acesta cu ocazia Craciunului am ales sa nu mai merg la Casa Ioana ca
in anii precedenti.



A fost foarte greu sa cumpar atatea lucruri pentru atatia oameni si sa sa multumesc 60 de persoane care nu primeau prea multe. Unii dintre ei  nu apreciau lucrurile cat banii pe care i-ar fi putut scoate prin vanzarea lor.. m-am simtit prost si fata de voi, si pentru munca de a aduna de peste tot banii, de 
a merge de mai multe ori pe frig in europa sa cumpar atatea lucruri..

Asa ca am luat hotararea de a ma reorienta spre un loc unde sunt mai putine persoane carora le putem lua mai multe lucruri. Cautam oameni care doreasca cu adevarat sa simta  spiritul acestei sarbatori, niste persoane care s-ar bucura si ar folosi ceea ce le cumparam. 

Astfel am dat de CEntrul Maternal "Sf Mihail si Gavril". Aici sunt gazduite simultan maxim 8 femei impreuna cu copiii lor, pe o perioada de pana la 6 luni. Li se asigura si alimentatie si servicii de asistenta sociala, psihologica si medicala, in scopul prevenirii abandonului. Acest centru este infiintat de asociatia "Semn de Viata"

Am fost acum cateva zile la acest centru, si am vorbit cu cele 5 mamici care sunt momentan gazduite acolo.


Si acum prezentarile:



Jada - 6  ani





Bogdan - 7 luni



Jada, Bogdan si mama lor, Lidia




Cristina si Cristian



Tot Cristian :)



Iulian si Cristina



Tot Iulian si Cristina :)






Eu si Viorel



Dna Cati si Viorel



Viorel





V-am spus pe messenger celor care au cerut detalii ca in urma vizitei va voi transmite aici tot ce este de stiut. In primul rand, sunt foarte incantata de vizita, de mamici. Cand am ajuns erau intr-o camera faceau oramente din material gros pentru casa probabil :) .

Aceste doamne pot sta 6 luni maxim, timp in care li se cauta un loc de munca si o locuinta, dar nu este nimic asigurat. Daca dupa cele 6 luni mamica nu are unde locui se prelungeste gazduirea cu inca 3 luni.

De haine nu au nevoie, deoarece primesc din germania saci cu haine stransi in acelasi mod. Si eu am strans muulte haine si daca aveti si voi  le vom da la Casa Ioana.



Aici scriau pe lista fiecare ce isi doreste pentru ea si copilul/copiii sai. In principal au fost haine pentru bebelusi si incaltaminte si la fel niste lucruri noi precum haine groase blugi incaltaminte pentru mamici, si jucarii :).  Au cazut de acord ca isi doresc un brad natural, pe care sa il impdobeasca dansele.

Hainele pentru mamici si copii le voi lua de la Mini Prix, pentru ca este destul de aproape de mine si sunt la acelasi pret cu cele din Europa si sunt de calitate mai buna si sunt mai frumoase, iar jucariile si restul din Europa probabil, dar sunt deschisa la sugestii in ca stiti vreun magazin cu jucarii frumoase, 
si nu prea scumpe.

AICI gasiti listele scrise de mamici. Parola este BULINE



Asa arata o camera a bebelusilor :) fancy si foarte curat :)




Deci, recapitulare: de bani si de mancare nu este nevoie.


Este nevoie de:

- brad - il voi comanda si va fi trimis direct la centru
- ce a scris fiecare mamica pe lista - si au scris destul, in general haine mamica - bebelusi , jucarii bebe, incaltaminte etc.

Strangerea banilor incepe din acest moment pana pe data de 15 decembrie. Va multumesc si celor care m=au ajutat anii trecuti si celor care vor dori in acest an sa se implice, si va astept sugestiile si .. banii. vorbim pe messenger :) 





1 comments :

  1. Vanzari en-gross si en-detail imbracaminte originala pentru copii import THAILANDA.
    CATALOG PRODUSE SI PRETURI EN-GROSS:
    http://www.flickr.com/photos/imbracamintecopii/
    Haine marcile:Nannette,Carters,Baby Grant,Baby Q,Kids Play,Cradle
    Toys,Absorba,V-Baby,OshKosh,Gymboree,Vitamins,Old
    Navy,Ice-Bebe,Kids Corner,Sesame Street,Laura Ashley,First Moments,Klein Mause,MiniBaba...etc.Compuse din 2,3,4 si 5 piese
    Avem 1000 de modele pentru copii intre 0-5 ani.
    Produsele sint de o calitate exceptionala,merita vazut,nu ezitati.
    Pentru comenzi:
    ARAMIS COM SRL
    B-DUL ALEXANDRU OBREGIA nr.36 BUCURESTI
    TEL.0726489742 / 0318091638
    octavian_69ro@yahoo.com

    ReplyDelete