23 December 2006

Casa Ioana

tocmai am venit de la Casa Ioana.


multumiri si pupici:
  • mariucai si binefacatorului ce doreste sa ramana anonim :P, care m-au ajutat astazi cu masinile si cumparaturile si impartitul si mancare si tot.
  • tuturor celor care m-au ajutat fie cu haine fie cu bani. am reusit sa strang muulti saci de haine si 20 de milioane de lei. 14 s-au dus pe haine. 5 pe cumparaturi si unu a mai ramas. o sa mai fac rost de niste bani, si cred ca mai dau inca o tura prin europa.. a 4a.. sa mai iau ce nu am mai apucat.
prima poza e cu hainele cumparate din europa, a doua dupa cumparaturile pentru mancare din Cora. meniul: supa rollton de pui.. yum.. piure si carnati, desert napolitane si dulciuri pentru copii, sucuri si apa minerala


cum a iesit ?
nu tocmai cum planificasem. am ajuns cu cateva ore mai tarziu. am pregatit supa pt toti .. si in loc sa stam sa termine cu mancarea, din cauza lipsei de timp, am zis sa pregatim hainele. si pana la urma s-a facut dita mai coada la usa, o vaga imbulzeala... unii la sfarsit nu au mai prins.. la un moment dat mi s-a reprosat ca ce firma sunt eu, daca ii dau doar atat :)) .. oameni si oameni. au fost si persoane tare dragute, care m=au si ajutat (multumesc mihai :) ), si unele mai putin, precum unul care s-a ofticat ca nu am cumparat 3 calculatoare pt copiii lui :)). nu a inteles ca din banii pe care ii dadeam eu pe un calculator am luat si haine si mancare si tot :) .. deh.. ce firma sunt eu :))
cu pozele am stat mai prost, datorita lipsei de timp. am facut la sfarsit cu cativa copii. cel mai tare a fost Raul, pustiu smecher in verde din mijloc. tare tare simpatic:acum sunt vag stresata si obosita, un pic deprimata datorita lipsei de organizare dar si multumita cumva ca am dus treaba la capat. phiu


0 comments:

Post a Comment