09 September 2007

nu ne concentram

si asta se vede in tot ceea ce facem.

cand ne aprindem o tigara si dupa  1 minut ne dam seama: "uaaii, cand am aprins-o?!" :/

eram intr-o seara in oltenita, si incercam sa dorm, si erau tot felul de tantari. si numai pe mine stateau, ca am sangele dulce.Tot dadeam sa=i prind, si nu prea reuseam, si ma gandeam ca si pe intuneric, in pat, daca m-as concentra suficient probabil as putea sa ii prind dintr-o miscare.

nu este vorba numai  de eficacitate (cum a fost cu tantarii) ci de a profita la maxim de moment. si este vorba in primul rand de a acorda concentrarea necesara lucrurilor primare: sa respiri cu toata fiinta, sa mirosi curios, sa gusti pe bune, sa simti cu adevarat etc.

Lola, iepuricul, simte cand o mangai instinctiv, diferit de momentele cand stau si ma uit fascinata la ea si altfel simte cum o mangai si o privesc. la randul meu, altfel simt cum imi raspunde cand sunt toata cu gandul  la iepurasul meu de caramel. 


2 comments :

  1. Anonymous7:19 PM

    Ca bine zici. Azi am intrat cu fata intr-o vitrina mare la Starbucks. Pur si simplu mergeam inainte uitandu-ma inapoi si m-am lipit cu capul de ea.

    ReplyDelete
  2. :) ce inseamna o vitrina curata. de obicei e usor sa recunosti o vitrina pe la noi. ca e la fel de murdata ca in 336 :P

    ReplyDelete