29 September 2006

after every party i die

despre mine:

*as dori o nunta hindusa..cand ma voi marita. ar crapa mama sa auda. nu voi inceta sa cred ca religia crestina este stupida, fondata pe nonsense-uri. i need proof. nu sunt prea documentata, recunosc, o fi Biblia fascinanta si plina de meanings bla bla, dar este suspecta si plictisitoare si aberanta.

* datorita unei bune educatii am devenit o persoana morala si cu bun simt. fara tact ce-i drept, si cu mici abateri, ca nu-s perfecta. nu fac rau intentionat nimanui, nu fugaresc animale, nu imi bat joc de oameni, ignor prostia si rautatea, cam prea sincera, nu mint, sunt politically correct, am tendinta de a ajuta oamenii (dar de multe ori ma bag ca blonda-n ciorba si iese totul de kkt), nu fur, imi cumpar bilet de masina/tren (cu mici exceptii recunosc), not much of a gambler. in fine, i' m a good person.. i'm perfect .. ce mai.. cand eram mica, pe la 12 ani, am avut un moment de indoaila: nu stiam daca sa fiu buna sau rea. eu voiam sa fiu rea.. dar ma gandeam la parinti.. si am zis sa fiu buna. :) de dragul lor asa.

Confucius si de Buddha hipiotul imi sunt tare tare dragi pentru ca au fost niste oameni atat de buni, morali, onesti, intelepti. Acestea sunt religiile in care cred. religia moralitatii si a iubirii universale (hipi :) )

*am avut o discutie cu un sobolan. eu ii spuneam ca acea scrumiera hidoasa din portelan.. macar de ar fi fost portelan este un mare kitsch, si esta o dovada de prost gust. el a chitait ca poate persoanei respective ii place. am zis: da.. normal... dar asta nu inseamna ca acea persoana are bun gust. that's not art! pentru ca exista aceste persoane above mediocrity, care stiu sa recunoasca ca acela este un lucru kitchos si care nu ar tine asa ceva in casa. rat'u a comentat: totul e subiectiv. nu poti sa spui ca exista definitie a bunului gust si a prostului gust. fiecare cu ce ii place. am extins discutia la cultura. so.. in toate teoriile despre kitsch gasim notiuni comune, concepte asupra carora toti au fost de acord. so avem aceasta legatura conceptuala .. booon. sac sac. ratul: de ce sa te iei dupa teorii cand totul e subiectiv si tine de fiecare persoana in parte? pentru ca aia sunt mai destepti decat tine sobolane si decat mine, si ne putem inspira ... anyways discutia s-a intins pana la moda. sobolanu': ca daca tot exista acesti oameni care au aceeasi conceptie, de ce creatori precum Gautier.. dc am scris bine.. este jumate criticat, jumate iubit? de catre critici.. oamenii elevati, above medioctity? pey sobolane, astia sunt mult mult above, isi permit sa aiba fitze.
oricum.. cred cu tarie ca oamenii above m. stiu ce e aia bun gust si sa critice tabloul cu caprioasa si raul... si michael jackson..nu exista asa ceva precum subiectivitate si atat. na.. bine. fiecaruia ii place ce-i place, pentru el este bun gust. dar pentru mine.. care know better... ... ...

* subtitlu: banii nu ma face pe mine

unii oameni gasesc fericirea in 12 ore de munca pe zi, seriozitate, un salariu dolofan, un suc la sf sapt intr-un local scump, confort acasa, televizor de 2 metri cu plasma, o vila f tare, cu piscina si ..
am mai spus intr-un post recent despre faptul ca ma pot adapta destul de usor la orice tip de viata. dar nu la o viata dependenta de lucrurile materiale.
nu vreau ultimul tip de telefon mobil, nu vreau super ipod si nu as da 5 000 000 pe o haina. nu imi plac partyurile, nu ies noaptea des in cluburi, nu imi place sa ma imbat ( urasc ideea de a nu avea control asupra propiului corp). party pooper...
nici daca as avea foarte multi bani nu cred ca i-as cheltui hollywood style. sigur as deschide o galerie pt. expozitii, oricum, as spriijni si financiar artistii de orice fel. cat mai multi pe cat posibil. yoli's list :) .
si as da spaga sa se picteze toate blocurile cu buline.

*m-am lasat FOREVER and EVER de ideea de advertising. nu stiu cum am putut sa cred atata timp ca ma pot folosi de produs to make art. au fost de ajuns doua saptamani de practica sa imi dau seama ca nu exista oameni mai plasticosi si mai falsi. ca in ro. nu exista nici un pic de arta in adv. . ca in genere arta si advertisingul sunt ca apa si uleiul: nu imi suna bine: "real BUSINESS art". este low, este o lume obsedata de bani, de afaceri.. nimic de-a face cu arta. ei sunt fericiti cu ochelarii Prada sau D&G, cu chiloteii de 1 000 000 si cu fitele de publicitar. i'm more then that..

*pretuiesc mai mult intelepciunea unui om decat inteligenta sa. degeaba esti smart, daca nu ai masura, nu ai respect, moralitate, bun simt etc.

* prefer materialele naturale celor sintetice. macar 90 %. bumbac lana etc.

* nu beau coca cola ( nu sucuri acidulate) , nu-mi plac chipsurile, orice chimicala in general, nici fastfood-urile. prefer real food. .. exceptie: ciocolata/inghetata & semi-preparatele.. rar.. I like Teddy.

5 comments :

  1. Anonymous11:35 AM

    very accurate. and pretty!

    ReplyDelete
  2. Anonymous2:31 PM

    i like you :). i really really like you.

    ReplyDelete
  3. sheesh...mersi. blush. same.

    ReplyDelete
  4. Era vorba de John Galliano nu de Gautier... dar nu conteaza

    ReplyDelete
  5. u're a spoiled bRAT, that's what you are. love u

    ReplyDelete