29 September 2006

HISTÓRIA TRÁGICA COM FINAL FELIZ/TRAGIC STORY WITH HAPPY ENDING


Hisoria tragica com final feliz


numai luni am mers la anim'est si am vazut cel mai superb scurt-metraj ever!

a fost PERFECT! nu as fi schimbat nimic! m-a impietrit pe scaun, cu ochii mari (..cat de mari pot eu sa ii fac.. :) ) timp de 7 minute .

povestea este a unei fete a carei inima batea mult mai tare si mai repede decat inimile ceorlaltor oameni, care datorita zgomotului nu puteau dormi. era trista, singura si nu voia decat sa fie ca toata lumea, o persoana normala. oamenii nu au mai suportat sa auda bataile inimii ei, asa ca ea a plecat departe. dupa ce i s-a linistit inima, a revenit in oras si treptat oamenii s-au obisnuit sunetul inimii. ei ii erau tare dragi pasarile, si se uita dreamy totimpul pe fereastra, dorind sa fie ca ele. intr-o zi uitandu-se pe fereastra i-au crescut aripi si a zburat spre celelalte pasari, sub privirile uimite ale oamenilor. si o replica fantastica a povestitorului, de incheiere: "nu se stie daca in momentul acela fata a murit sau a nascut, dar cu totii stiau ca asa ii va fi mai bine." ceva asemanator.

superb. divin. perfect.

imi pare rau ca nu pot gasi filmuletul pe net. :(

foarte interesanta este tehnica folosita pentru desen: " scratching on painted paper".. this is new..for me..

ps: a mai fost inca unul foarte foarte scump (The Fan and the Flower) cu o lustra cu ventilator (cu 3 viteze!! :P ) care se simtea singur in casa. baba care locuia a adus in camera aia o floare. si ventilatorul s-a amorezat de ea :P . si o mangaia cu un aer bland :P. treptat si floarea s-a amorezat de el, si facea tot felul de flori ciudate :P . singura lor problema era ca nu se puteau atinge. au incercat si degeaba. apoi baba a uitat sa stearga praful si sa ude floarea, si ventilatorul s-a prafuit iar floarea s-a ofilit. ventilatorul a facut un ultim efort si a inceput sa se invarta repede, si mai repede, atat de repede incat a zburat afara cu tavan cu tot. afara ploua, planta a fost udata si si-a revenit. alti oameni s-au mutat in casa aceea, au mutat planta in gradina, si aceasta a ramas vestita pentru forma neobisnuita: forma unui ventilator cu 3 viteze!! awww.. that was delightfull !!

1 comments :

  1. Anonymous7:05 PM

    astea doua au fost cele mai tari.plus his passionate bride :)

    ReplyDelete