02 May 2009

Feriti-va de pelicani!


Sunt unele cuvinte pe care nu le auzi o lunga perioada de timp. Eu cred ca atunci cand, intr-o perioada foarte scurta de timp, acelasi cuvand iti apare in diverse situatii, trebuie sa fie un semn!

Acum cateva zile am primit un filmulet foarte disturbing cu un pelican care a mancat un pidjin, si l-a tinut cateva minute in gura in timp ce pasarea nefericita falfaia crizata, falfaia si in timp ce era in gatul pelicanului- mutant, in timp ce pelicanul  tot incerca sa-l inghita de viu.

Bestia arata de parca dansa, iar oamenii, turma de tampiti ca de obicei, filmeaza si vizioneaza ca la cinema in loc sa se duca cineva sa deschida animalului clantza sa lase pidjinu sa zboare fericit, rahatindu-se pe toti care au stat sa se uite ca prostii. 

Astazi gasesc pe Scribd un document unde zice asa: "In lipsa totala de hrana, pelicanul isi infige ciocul in propria-i carne pentru a-si hrani puii." ... Dude, that's really fucked up. crazy motherfuckers pelicani. 

Ce am invatat din asta, copii? Pelicanii sunt nebuni.Uitati-va numai la prima poza, ce moaca de criminal in serie are. Ce privire furioasa si intunecata!

Daca o sa ma duc in Delta, si ma ataca un pelican, o sa tin la mine un pidjin de cauciuc. Il arunc repede pe jos mai acolo sha, si o iau la fuga.

 

1 comments :

  1. Anonymous2:14 PM

    zicea femeia aia ca nu s-a mai auzit ca pelicanii sa manance fellow pasari... si oricum, sunt foarte mari pelicanii, nu e o idee buna sa te duci sa te iei la tanta cu un cioc de 1m. it's nature. animalele mananca animale, leii papa antilope dragute tot timpul, lupii caprioare si asa mai departe.

    ReplyDelete