25 August 2008

Love and marriage

In drum spre mare, pe tren, noi suntem 4, si mai gasim in compartiment un cuplu cu pleodu. Merem merem.. ti-ti.. la un moment dat pe hol, nenea la vreo 30 de ani socializeaza cu prietenul nostru...

Si.. la mare?

Da.

Unde mergeti?

In Vama.

Da?... ... Frumos acolo.........
.......
........
.............................................
Noi... ...noi mergem in Eforie....... ....................
...............................
... avem niste cunostinte acolo...


Se lasa cortina. Fundal trist si melancolic
10 August 2008

splish splash original edit




Am o idee geniala pt un film.

Va spun pe scurt:

 

Prima scena: vedem  ceasul sunand si o mana care ii arde una ceasului (aici nu m=am hotarat: poate sa ramana pe loc sau cada de pamant si a) continua sa sune, b) se sparge), o melodie zvapaiata si un tip, sa-i spunem x, se trezeste, casca, intinde mainile, parul in sus. 

Ma rog, nini, intalneste o tipa.. si se indragosteste de ea, dar nu este pregatit pt o relatie. Dupa ceva luni se despart, din cauza lui.

Sufera in tacere..

Dupa ceva luni afla ca tipa se casatoreste cu unul care se dadea drept cel mai bun prieten al ei. E socat. Si ramane socat pana in ziua nuntii.

 (dupa ce si-a dat seama de sentimentele sale adevarate ) Se ridica in picioare (cu acea fatza care parca tocmai a primit o placa de lemn cu ceva cuie peste popou) si o ia la fuga. Abia gaseste taxi, trafic ingrozitor, ajunge exact in ultimul moment.

 Apare glorios tocmai cand popa intreaba: "are cineva ceva de obiectat?". El o striga. Ea se intoarce (foarte mirata.) Are the cow look si un zambet tamp, alearga catre el.. ii sare in brate. Traiesc fericiti pana la adanci batraneti.

Dupa cativa ani, au o cearta foarte urata. Tipa isi face bagajele si pleaca.

Se duce la aeroport, in ochi i se vede smiorcaiala, dar este puternica si curoajoasa, foarte hotarata sa uite de oinkul de el.

Tipul (dupa ce si-a dat seama de sentimentele sale adevarate ) se ridica in picioare (cu acea fatza care parca tocmai a primit o placa de lemn cu ceva cuie peste popou) si o ia la fuga. Abia gaseste taxi, trafic ingrozitor, ajunge exact in ultimul moment. O striga. Ea se intoarce (foarte mirata.) Are the cow look si un zambet tamp. El alearga catre ea si o saruta...in ploaie.
Fundal sentimental.




The end