10 August 2008

splish splash original edit
Am o idee geniala pt un film.

Va spun pe scurt:

 

Prima scena: vedem  ceasul sunand si o mana care ii arde una ceasului (aici nu m=am hotarat: poate sa ramana pe loc sau cada de pamant si a) continua sa sune, b) se sparge), o melodie zvapaiata si un tip, sa-i spunem x, se trezeste, casca, intinde mainile, parul in sus. 

Ma rog, nini, intalneste o tipa.. si se indragosteste de ea, dar nu este pregatit pt o relatie. Dupa ceva luni se despart, din cauza lui.

Sufera in tacere..

Dupa ceva luni afla ca tipa se casatoreste cu unul care se dadea drept cel mai bun prieten al ei. E socat. Si ramane socat pana in ziua nuntii.

 (dupa ce si-a dat seama de sentimentele sale adevarate ) Se ridica in picioare (cu acea fatza care parca tocmai a primit o placa de lemn cu ceva cuie peste popou) si o ia la fuga. Abia gaseste taxi, trafic ingrozitor, ajunge exact in ultimul moment.

 Apare glorios tocmai cand popa intreaba: "are cineva ceva de obiectat?". El o striga. Ea se intoarce (foarte mirata.) Are the cow look si un zambet tamp, alearga catre el.. ii sare in brate. Traiesc fericiti pana la adanci batraneti.

Dupa cativa ani, au o cearta foarte urata. Tipa isi face bagajele si pleaca.

Se duce la aeroport, in ochi i se vede smiorcaiala, dar este puternica si curoajoasa, foarte hotarata sa uite de oinkul de el.

Tipul (dupa ce si-a dat seama de sentimentele sale adevarate ) se ridica in picioare (cu acea fatza care parca tocmai a primit o placa de lemn cu ceva cuie peste popou) si o ia la fuga. Abia gaseste taxi, trafic ingrozitor, ajunge exact in ultimul moment. O striga. Ea se intoarce (foarte mirata.) Are the cow look si un zambet tamp. El alearga catre ea si o saruta...in ploaie.
Fundal sentimental.
The end

5 comments :

 1. Hell, C`mooooon, fuse la misto, da? Merci, merci....:D

  ReplyDelete
 2. o sa iau oscarul pt ideea originala. just wait and see. mdap. i will.. mhm.. yes indeed.

  ReplyDelete
 3. Anonymous6:18 PM

  don't know about the whole script and all... but I SURE DO LOVE THEM 2 STUPID DOGS :))

  ReplyDelete
 4. Anonymous10:54 PM

  Si ce e asa genial la ideea asta? Actually, ce e genial afterall?

  ReplyDelete