28 November 2008

Lista!

AICI gasiti lista cu toate cele necesare, si niste lamuriri. Parola: BULINE

Am fost contactata de proaspatul site Toti pentru Unu, pentru a colabora. Eu si fondatorii site-ului ne stim, m=au si ajutat in proiectele de Craciun, si tocmai pentru ca le-a placut ce am facut in anii anteriori au hotarat sa facem un gest frumos impreuna, si sa ne ajutam reciproc. Cu ce se ocupa site-ul? 

"Este vorba despre un site cu intrebari si raspunsuri in care oricine poate sa posteze o intrebare . Raspunsurile vor veni tot de la vizitatorii siteului. Prin raspunsul pe care un vizitator il da, el ajuta atat pe cel care a pus intrebarea cat si societatea, participand la o cauza nobila ( in momentul in care o intrebare si-a gasit raspunsul si este inchisa, in mod automat 1 euro va fi donat pentru o cauza umanitara). Practic, daca un utilizator ofera un raspuns castigator, intrebarea se inchide si 1 euro este donat pentru o cauza sociala/ umanitara.

Ne dorim sa oferim impreuna cat mai multi banuti pentru nevoile acestor copii. Si, aveti incredere in noi, daca vor fi si zece mii de intrebari cu raspunsuri, noi vom gasi rezervele pentru ca fiecare raspuns sa se materializeze intr-un mic ajutor pentru acesti copii carora soarta nu le-a suras."

 Asa ca am hotarat sa ne asociem :) Eu, Castorel si Oana + TPU

La sfarsit se va face o lista cu toata lumea care a contribuit, fiecare cu cat (nu este nevoie de numele complet), se vor pune facturele, totul ca la carte.

Aveti doua posibilitati: puteti dona bani unuia dintre noi 3, sau puteti sa va implicati direct cumparand chiar voi ceva pt ei. Daca alegeti a 2a varianta intrati pe lista si acolo va veti scrie numele in dreptul celor carora doriti sa le cumparati cadourile. Sunt detalii in lista. 

Pe 19 decembrie la ora 11 va fi serbarea la centru cu noi, copiii, parintii, poezii, cantece, muzica, la care va invitam pe toti cei care ati participat, daca puteti si sunteti in oras la acea data. 

Pe site va exista totalul banilor stransi pana la acel moment, o suma care se va updata constant o data cu noile donatii. 


AICI aveti pozele majoritatii copiilor din centru, iar la descriere aveti diagnosticul fiecaruia


VA MULTUMIM PT TOT, SI SA IASA BINE!

3 comments :

  1. buna
    si eu am demarat anul acesta o mini campanie. Nu e usor.
    Va felicit ca va pasa!!
    Ne vom ocupa de o casa de copii din ilfov si sper sa nu fie un gest singular.
    Hoinaream pe net si v-am gasit, ma bucur mult ca sunt pe aceeasi lungime de unda.Sper sa vedeti poze pe blog si evenimentul pe care il organizez, poate alta data unindu-ne vom putea face si mai mult pentru cei in nevoie

    ReplyDelete
  2. Yoli, am si eu niste haine si niste accesorii pe care as vrea sa le dau. Si niste banuti. Problema e ca nu stiu exact pentru cine sunt hainutele. Cel mai bine ti le dau asa si vad ele acolo cum li se potrivesc ca marime. Cum facem? Ne intalnim undeva saptamana viitoare?

    ReplyDelete
  3. da andreea. ne vedem sapt viitoare. mersi mult :*

    ReplyDelete