09 September 2008

oricum crapam (cu siguranta) - maine se recreaza Big-Bang-ul



"Experimentul secolului, care ar putea demonstra geneza omenirii, naşte controverse puternice în toată lumea. Unii oameni de ştiinţă recunosc că, în cazul unui eşec, efectele ar putea contribui la sfârşitul lumii"  (yey :| )


"Maşina timpului" sau "particula lui Dumnezeu", este de fapt cel mai mare experiment ştiinţific din lume menit să descopere secretele Big Bang-ului."

"Protonii vor pleca în cursă mâine la ora 10. Vor trece printr-un tunel de 27 de km lungime şi vor face 11.000 de ture într-o singură secundă. În momentul în care se vor ciocni, vor produce o mie de milioane de particule, iar patru aparate, de mărimea unor catedrale, vor detecta şi selecta aceste particule."


http://www.realitatea.net/cercetatorii-romani-care-participa-la-experimentul-de-la-cern-sunt-convinsi-ca-maine-nu-va-fi-sfarsitul-lumii_344721.html


"What happens afterwards could change our understanding of the world.

Most experts believe the explosions created when the particles hit each other will reveal the basic building blocks of everything around us. There are some, however, who fear it could destroy the planet.

A lawsuit filed last week by environmentalists in Hawaii is seeking a restraining order preventing the European Nuclear Research Centre (CERN) from switching it on for fear it could create a black hole that will suck up all life on Earth."  (link)


Discutie paranoico-fantastica:


Porcu: in prezicerea mayasa zicea ca acum trecem prin a 5 a dimensiune
Porcu: deci ceva poate sa se int
Porcu: sa schimbe sa zicem pulsul pam.
Porcu: si din cauza variatiei de electomagnetism
Porcu: sa ne trezim ca aia din lost
Porcu: faza mai naspa e ca nimeni nu are bunu simt sa zica ceva pe bune
Yoli: :))
Porcu: macar asa stiu un lucru si las balta chinuitul cu joburi bani
Yoli: da da
Yoli:=))
Porcu: da
Yoli: super
Yoli: si ne retragem in munti 
Porcu: mhm
Yoli: ne luam niste oitze
Porcu: cu vacutze si oi
Yoli: caluti
Yoli: :))
Porcu: :))
Yoli: dada
Porcu: :))
Porcu: prea frumos
Porcu: iarna la gura sobei
Porcu: cu ceaiu in mana
Porcu: ...
Yoli: cu ceaiul in aer
Yoli: :))
Porcu: dc?
Yoli: o sa zboare toate
Yoli: in jurul nostru
Yoli: pai ceva schimbari tre sa fie
Yoli: o sa dormim ziua
Yoli: noaptea.. zburam
Yoli: :))
Porcu: :))
Porcu: ar fi prea tare
Porcu: am fi prea norocosi
Yoli: de-asta ziceam.. ceva schimbare de-asta dusa..
Yoli: uai

3 comments :

  1. Anonymous1:30 PM

    "cu ceaiul in aer" :))))))

    ReplyDelete
  2. Miss,
    îmi pare bine că te-am cunoscut la revedere!

    ReplyDelete
  3. aveti rabdare ca nu se ciocneste nimeni inca !!! Stai sa vada daca iau viteza hadronii cu pricina intai. Pe urma o sa fie ce a ma itot fost da' la voltaj mai mare cum s-ar zice. Deci daca o fi sa mai fie ceva pe lumea asta nedescoperit in atom, acum ar trebui sa se "vada". Daca nu... cica nu. Dar de fapt stim noi ca o sa se puna sa sape un tunel mai lung ca sa incerce din nou si mai si peste inca 20 de ani. Oricum ar fi ciocniri d-astea sunt in univers vorba ceea: "fara numar". Doar ca fiind in aer liber (mai corect dincolo de atmosfera, deci neaer liber) nu poate savantu sa numere scanteile alea de quarci care sar prin tot locu. Asa ca se face acuma "la borcan" si tot nu prea are cum sa iasa de o apocalipsa.. nici macar mica.

    Da' poate iese niscaiva tehnologie noua ca sa facem ceaiu' sa zboare! Tot ar fi ceva... Pana acum cel mai bun candidat la ceai din-asta e condensatu' Bose-Einstein in superfluide.. E cam rece, dar nu mai are treaba cu gravitatia :D Deci primul pas spre ceaiul levitant a fost facut! Ice tea -272,9°C !!! :D La mai mare !

    ReplyDelete