26 March 2008

Left Right Left!Fetelor, baieti, oameni dragi,

Incercati sa intelegi ca moda in sensul ei primar nu inseamna arta, orginalitate bla, ci doar manipularea maselor. pur si simplu. atat. si nimic mai mult. Este un alt mijloc de a tine masele in frau. Ca si religia... (Daca nu intelegeti incercati sa va
imaginati cum ar arata lumea daca nu s-ar respecta cele 10 porunci de catre cat la suta din populatie...) Stiti foarte bine dar multi nu vreti sa realizati tru asa cum sta treaba.

Moda in sensul de bun gust, de a stii cum sa combini ca sa fie ceva placut ochiului este altceva. Eu personal nu apreciez ca ti-ai luat geanta Prada, ochelari Chanel, pantofi D&G si te consideri mare fashionista si trend setteritza, si pe langa asta u have all the witty jokes pe care le-ai pus tu in context dupa ce le-ai auzit in diverse medii, de la cele mai cool personaje, pe care ai stat evident
sa le analizezi in detaliu si apoi ai incercat sa gasesti orice asemanator cu piesele lor vestimentare. Si esti la fel de fals/falsa ca mirajul a ceea ce inseamna astazi frumusete.

Moda inseamna si grija fata de tine insati/insuti, respectul fata de tine si fata de ceilalti si acea amprenta persoanala, STIL, fie ca sunt gulerele care stau aiurea, un gest personal, obiecte nelipsite, culori.. etc. N-am nevoie sa vad pe toate cu gentile mov de lac, cu acelasi palton alb,
cu aceeasi idee de pattern pe rochii, cu aceleasi sandale etc. Daca chiar aveti imaginatie nu ma astept sa va vad pe toti soldatzei imbracati la fel.

Nu trebuie sa porti ceea ce este la moda, trebuie sa porti ceea ce iti sta bine. (nu luati ca unitate de masura pozele/filmuletele cu vedete. ele sunt themselves dupa ce ajung acasa fac o baie, se demachiaza, li se pleosteste parul si poate singura metoda prin care scapa de vergeturi si alte alea este un "photshop permanent" la ceva clinica cu laser.)

Oamenii reali sunt pe cale de disparitie..


Poza @ www.people.com

4 comments :

 1. Mare dreptate ai. Deobicei sunt in stare de comments mai inteligente de atat, dar aiz mi-am petrecut toata ziua la biblioteca pt. licenta. Say no more. Dar ai dreptate.

  Apropo, what's with the new layout?

  ReplyDelete
 2. nu incepe si tu! me like it! e puffy! cand oi gasi unul mai bun o sa va zic! pf

  ReplyDelete
 3. seee? U found a new, playful layout. imi plce asta nou.

  ReplyDelete
 4. imi manca zilele blogu asta..

  ReplyDelete