30 January 2008

urmeaza statia..

mi-a zis tata ca inainte de '89 existau tramvaie pe clase.. cateva vagoane clasa 1, cateva clasa a 2a si altele a 3a. cel mai scump bilet era pt clasa 1. in ultima se duceau toti buluc.

as prefera sa fie si la noi bus-urile asa, sau metrourile, si as plati un abonament mai scump sa stiu ca sunt cateva vagoane unde o sa stai regeste, si o sa am loc, pe un scaun pufos, si o sa miroasa frumos inauntru si toti oamenii o sa fie veseli si o sa vina sa ne incante numai baiatul care jongleaza si cei 2 care canta unul la acordeon si unul la ceva toba. si eu o sa pot in sfarsit sa dansez prin vagon frenchy si vals si piruete. si la jongleur o sa pot sa fiu happy si sa fac ochii mari si sa aplaud, sa ma batzai pe scaun si sa ma bucur ca un copchil. and oamenii din metrou daca se cunosc sa nu faca decat glume bune! intre ei! iar eu sa aud si sa ma fac happy again! no more bad jokes..no more..

sa fie o alta voce pentru tanti care anunta statia.. niciodata cei care conduc metroul.. si sa aiba de fiecare data cate o voce din CN: Cow, J. Bravo, PInkie, Dexter, Fred.. Freaky fred :| , mmm.. stimpy, courage etc :)

0 comments:

Post a Comment