02 November 2007

vreau vs. nu vreau

Vreau sa fiu inconjurata de oameni frumosi. Vreau sa am prieteni care simt ca nu s-au nascut cand trebuie. Nu vreau oameni ai momentului, oameni care vin si se duc ca ultimul racnet in moda.

Am iertat de mult pe cei care mi-au facut rau, si nu mai vreau sa tin in mine ganduri rele despre nici o persoana. Vreau sa ii evit si sa ma evite. Vreau ca cei pe care i-am ranit, 90 % inconstient, sa ma ierte.  Nu pot trai o viata frumoasa daca sunt tinuta in loc de regrete.

Vreau sa ma distrez si sa incep sa vad din nou tot ce este frumos pe lume. Pentru asta am nevoie ca cei apropiati sa ma cunoasca, sa ma inteleaga. Vreau langa mine oameni care inteleg ca distractia nu inseamna droguri, betzii, exagerari. Oameni frumosi, oameni sinceri si calzi, cu care sa fiu pe aceeasi unda. 

Vreau sa am langa mine persoane cu STIL. A nu se intelege nazuri. Nu am pretentii. Vreau oameni curati, ingrijiti, care se respecta si care ma respecta.  Vreau sa aiba o personalitate puternica, sa nu se ia dupa orice val. Sa aiba un stil. Adica ceva personal, numai al lui, fie ca este un parfum, un obiect drag, un stil vestimentar, o freza, un ceai, o colectie, o miscare, un clipit al ochilor, un ruj etc. Ceva care sa imi arate ca are personalitate si este o individualitate.

Nu vreau langa mine persoane egoiste. Mie imi place sa dau cu cel mai mare drag si vreau ca persoanele care ma inconjoara sa fie la fel de darnice. Vreau sa se gandeasca la cei din jur, la bucuriile lor, la suferintele lor. Prieteni nu imi sunt cei care stau pe langa mine cand am bani. Vreau sa ma bazez pe ei si ei pe mine.

 

5 comments :

  1. Anonymous7:55 PM

    ah... colateral (privind azi la masa un afis indelung): aduci / semeni cu Björk. si la port parca si la vorba...
    si n-o lua personal ca sunt un strain:)

    ReplyDelete
  2. Partea cu prieteni cu stil...duc si eu lipsa de oameni dinastia. Fie absorb ca un burete totul si devin copia mea fidela, fie sunt atat de ancorati in propriul "eu" incat devin oblivious si impenetrabili la parerile/stilurile altora. Si implicit intoleranti.

    ReplyDelete
  3. gigix.. de multe ori mi s-a zis ca seman cu bjork. mai ales cand aveam breton... m=am obisnuit.. :) i like her she;s pwetty, asa ca o sa o iau ca pe un compliment, si personal. iar pe blogul meu deja nu mai esti un strain :)

    irys spui cuvinte mari pentru ora asta tarzie. treaba cu copia fidela.. cand incercam sa schimb oamenii, pentru ca am avut o lunga astfel de perioada pana sa imi dau seama ca oamenii nu pot fi schimbati si ca le fac rau, se mai intampla si asta, dar aveam grija sa ii indepartez cand era prea mult. Cei impenetrabili din pacate mi se par atragatori :)

    ReplyDelete
  4. ie tu chiar semeni cu bjork.da esti mai faina;;)si vrei prea multe

    ReplyDelete