18 June 2007

some velvet morning


Pntru ca nu ma simt foarte bine ca am scris de Freaky Fred, voi compensa scriind astazi despre unul dintre cele mai dragi personaje ale mele. Il vad de ficare data cand trec pe la veteranilor, doar in timpul zilei, stand asa in acelasi loc uitandu-se spre strada. Intotdeauna cu mapa lui si intotdeauna cu aceeasi privire apasata de probleme. Uneori se mai trezesc niste pusti cocalari sa faca misto, sa arunce cu diverse, dar el nu ii baga in seama.
Este singurul caruia nu ii pot crea o poveste, o viata. El este un personaj aparte, o poveste in sine. (filozof, geolog, observator trafic.. .. ?!)
.
Cand il vad se umfla inima in mine si pe fatza imi rasare un zambet tamp si cu greu trec pe langa el, si visez sa ma pun in fatza lui cu acelasi zambet tamp, poate si mai tamp, si sa vad ce se intampla. Uneori ma intristeaza, pentru ca si el la randul lui e atat de trist.
.
Si are o fatzuca asa interesanta. Nu aveam cum sa ii fac o poza din fatza, trebuia sa fiu discreta, si oricum mai bine pastrez detaliile pentru sufletelul meu... desi nu v-as recomanda sa mergeti cu o pancarda cu Free Hugs la el. Just look, admire, don't touch!
.
Este singurul lucru real, sincer si adevarat printre toata superficialitatea din jur.

0 comments:

Post a Comment