20 May 2007

in bucatarie

Eu am fost capul familiei. Locuiesc in bucatarie de cand ma stiu. Cand eram mic stateam cu parintii mei. Mama era o piesa de colectie, iar tata un bufet din 1850. Eu am fost facut prin 1900. Jucaria mea preferata era o minge albastra cu buline albe. Ma jucam toata ziua cu mingea, lovind=o usor cu usa in peretele din lateralul meu. In bucatarie mai aveam niste oameni, pentru depozitat diverse.

Dupa ce parintii mei s-au dus, am cunoscut o masa superba, si dupa putin timp frigiderul ne-a casatorit. Eram amandoi considerati pretiosi si frumosi si valorosi, cu bun gust in alegerea oamenilor din bucatarie.

Au urmat copiii: doua dulapioare rosii de perete. Erau tare amuzanti cum incercau sa zboare dand din usitze. Dupa multi ani si ei s-au mutat in alta bucatarie, cu propriile lor familii.

Acum, dupa atatia ani, ne=am cojit, nu mai avem nici putere nici bani sa ne recuperam. Incheieturile ne-au ruginit si nu am mai avut cum sa le ungem. Scartzaim, ne mai cad diverse, nu mai ne putem sustine ca odinioara. Am imbatranit si oamenii au imbatranit odata cu noi.

2 comments :

  1. Anonymous4:05 PM

    were they soulmates?

    ReplyDelete
  2. Anonymous3:55 PM

    nu draga, a fost casatorie aranjata :D

    ReplyDelete