03 May 2007

no use for a name



prima oara am luat contact cu acest personaj cand am avut o comanda pt o geanta . chiar din acel prim moment s-a infiripat o totala antipatie.

am pictat geanta, iar acum incep sa mai primesc comenzi. abia astazi am intrat pe site-ul lui Emily asta dupa ce mi-am facut deja draci si idei cu ce voi scrie.

In primu rand e anorexica. Este total dizgratios cum conceptul de fomee buna si sexi este acum o fomee fara nici o forma, doar oase. Apoi.. no boobs! arata ca un baiat cu un sac negru pe ea. si nu sufar nici in realitate dupa ce stiu o fata de ceva vreme, sa descopar intr-o zi ca: holy shit, she's got boobs! , dar ii ascunde in haine xxl.

Cred ca uitandu=ma pe
Bucuresti Looks am descoperit faptul ca pustoaicele de 15-16 ani au pierdut de tot ideea de feminitate cu scuza comoditatii. Si apar tot felul de branduri care intretin aceasta imagine, cum e si emilica asta, si fetele se topesc and they fall for it. ma rog, ceea ce ma deranjeaza este felul in care arata fatuca aia. la fata e frumusica, dar in acest caz it's not enough.

Ca o comparatie, un alt produs foarte popular la vremea lui a fost Betty Boop, produs popular inca si astazi, dupa aproape 80 de ani . dar Betty Boop este sexi, feminina imbracata chiar si in mumie sau gatind!




see? boobies!

apoi am citit pe un site ca Emily are 13 ani. dar asta nu a schimbat mare lucru. ok.. no boobies. dar cu atat mai mult ca personajul are 13 ani, si targetul ar trebui sa fie acelasi, se induce ideea fetelor inca de la aceasta varsta ca tre sa arate la fel de scheletonice, anorexice si funebre ca aceasta fetita dizgratioasa.

11 comments :

  1. da da da :D de acord!

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:50 AM

    Sora mea nu este anorexică și îi place Emily. Are o colegă căreia îi place Betty Boop și care este oarecum anorexică.

    ReplyDelete
  3. cred ca depinde f mult de varsta pe care o au cele 2 fete.
    De asemenea conteaza perceptia sorei tale despre ea insasi, personalitatea ei.

    iar efectul pe care un personaj ca emili, care s-ar rupe in doua daca i-ai da un bobarnac in picioare, il transmite nu este perceptut de fete ca atare. e ca si cum ai zice lui Nicole Richie sa recunoasca k e prea slaba :P

    ReplyDelete
  4. Anonymous7:22 PM

    nu cred ca e vorba de boobs or non-boobs aici. uite la privirea ei .aia e "brandul". zic si io.

    ReplyDelete
  5. Anonymous8:30 PM

    1- surorii nu sorei
    2-emily nu-i anorexica nu ai cum sa stii daca e anorexica, e doar un personaj de desene animate.
    3-emily aduce alt mesaj decat betty,
    4-poti vorbi despre anorexie de la 16 ani ori emily se zice k are 13
    5-conteaza mai mult mesajul ei decat cum arata ;)

    ReplyDelete
  6. 1)da, ai dreptate. am stat eu.. m=am gandit.. cum o fi bine, si tocmai p=aia proasta am pus-o :P happens

    2) e mai mult decat un personaj.

    3) tocmai mesajul e cel care imi displace

    4) nu mai zic ca fetele de 13 arata si se comporta de 16, dar ma refer la faptul ca li se induce o anumita imagine, o imagine pe care ele tind sa o copieze. like barbie. si cum nu vrem o cireada de blonde cu parul mare imbracate in roz asa nu vrem plozi funebri de 30 de kg :P

    5) vezi 3)

    6) mai vorbim cand faci 16 ani

    ReplyDelete
  7. Anonymous3:15 PM

    fac 21 in iunie vorbim atunci?

    ReplyDelete
  8. Anonymous3:25 PM

    si inca ceva .mergand frumusel prin parc observi ca mai toate fetitele sunt "un pic "cam supraponderale pentru varsta lor, asa ca emily nu face nimic rau. nu intelege gresit, nu-s fana emily, am vazut-o in cateva imagini si din curiozitate m-am uitat acum pe site-ul ei si chiar nu mi se pare un "guru" al fetitelor slabe(nu anorexice). betty intr-adevar e mult mai pretentioasa, in sensul bun, oricum apartine unui alt timp si sincer si mie imi place mai mult dar chiar nu era nevoie sa vorbesti asa urat despre emily.

    ReplyDelete
  9. Anonymous3:28 PM

    imi cer scuze ca ocup atat de mult spatiu chiar exagerez. la emily nu se pune problema formelor si um ar trebui sa arate o femeie. emily e mica.atat

    ReplyDelete
  10. vreau si eu sa zic ceva k ma intereseaza subiectul:D dincolo de anorexie, de Emily si de Betty mie mi se pare ca fetele in ziua de azi se imbraca, din contra, accentuandu-si prea mult feminitatea, ca sa folosesc un eufemism. Vulgaritatea si formele care ies din orice hiana , la orice ora din zi ma face sa cred ca joc pe post de figurant intr-un film ieftin, hollywoodian sau ca mesajul fetelor e :"hey, corpul meu e aici, pentru tine, dar creierul a plecat for the moment"..mie imi place cum se imbraca liceeni in bucuresti..au un aspect asa..usor neglijent..in orasul meu e uniforma sa arati ca scoasa din videoclipul lui 50 cent:(...

    ReplyDelete
  11. pentru tipa anonima:

    nici eu nu-s tocmai batz.. iar problema grasunicilor se pune cred ca peste 16 ani, si da, asa e, sunt multe plinute si puffy, dara atat. supraponderale.. nu cred

    eu nu am scris dpdv al unui consumator. nu trebuie sa inghiti tot ce ti se arata. "e adevarat, am vazut la tv". :). interesele producatorului sunt altele decat ale cumparatorului.

    andreea: haha. da, eu ma refeream mai mult la rock chicks... totusi parca moda cu totul pe=afara s-a mai diminuat.

    si in legatura cu anumite parti care ies din haine, cred ca daca formele sunt frumoase, si e placut la vedere, why not ?! atata timp cat e de bun gust. dar am mai vazut tipe cu dita mai sunculitele iesindu-le de sub bluza mult prea scurta. that;s ugly si inestetic :)

    de asemenea, una dintre cele mai frumoase fete pe care le cunosc, personal, nu are deloc marimile 90-60-90. si este frumoasa foc!

    ReplyDelete