17 April 2007

reply

In urma depunerii mai multor plangeri din partea solului, am decis interzicerea tocurilor. Rugam femeile sa nu mai poarte pantofi cu tocuri in afara locuintei proprii, sau a locuintei altor persoane.

Este interzisa atingerea solului cu pantofi cu toc! Amenzile sunt pe masura infractiunii!

Solul s-a plans de nenumarate ori de durerile de spate si efectul de picatura chinezeasca pe care aceste obiecte i le provoaca.

De asemenea va avertizam ca avem numeroase reclamatii si din partea picioarelor, dar pentru ca vorbim inca de un numar necunoscut de plangeri, nu vom lua deocamdata nici o masura. In momentul in care vom vorbi de o suma exacta, tocurile vor fi interzise de tot.

Va multumim pentru intelegere,
Departamentul de Protejare a Mediului de Mintea Umana

2 comments :

  1. Anonymous11:05 AM

    ce ar fi sa interzicem masinile care fac aceeasi chestie si niste motorete care au 4 roti (oteveuri sau etevuri nu stiu cum se numesc )si care intra fara restrictii prin rezervatii naturale etc etc

    ReplyDelete
  2. da, vom tine cont de recomandarea dumneavoastra. solul a depus plangeri si in alte privinte, si daca ar fi dupa noi, am interzice muulte, dar nu este atat de usor. omul este egoist, parsiv, corupt.. RAU. dar vom face tot posibilul.

    va multumim pentru aducerea la cunostinta, Departamentul de Protejare a Mediului de Mintea Umana

    ReplyDelete