24 March 2007

Culoarea prinde viata - Mabelline




Ipoteza: culorile prind viata in realitate.



!! Pericol de
agresivitate: !!



Unele culori sunt fashion-victims. Cand vine randul unor culori sa fie trendi, ele nu se pot abtine si se pun unde vor ele: pe par, cand nu se mai poarta o culoare, pe soseta de o culoare din sezonul trecut.

Culorile sunt geloase. negrul, desi non-culoare, este cel mai periculos cand vine vorba de gelozie. aluneca usor, acopera tot si nici o culoare poate scapa. altele zgarie in dungi.

Uneori exista culor care vad alb-negru. Atunci culoarea nu mai poate suporta atata lipsa de culoare si se pune si ea motz pe buzele fetelor, inconstienta fiind de consecintele actiunilor sale.

Culorile sunt emotive. ele plang in buline. si-si arunca bulinele pe tot ce prind: pe fatza, sub forma de pistrui, pe cani, pe fuste, pe cer.

Unele culori sunt date in urmarire. Razvratite si agresive, ele comit tot felul de infractiuni si starnesc un lant al slabiciunilor: se pun in forma de pata pe rochia miresei cu 10 minute inainte de nunta, rosul se pozitioneaza in gat inainte de concert, griul pe cer cand mergi la plaja. party poopers.

Multe culori sunt timide, si nu vor sa stea unde trebuie. asa ca fug si se fac bird-watchers sau tree-huggers. si asa au aparut gotherii :P

Altele sunt niste rasfatate. Te pot face sa te atasezi atat de mult de ele, incat sa ignori alte culori la fel de frumoase.

Unele se ataseaza prea mult de tine. si raman pe parchet, si nu vor sa le cureti, si iti raman pe pleoape chiar daca te demachiezi.



ps: si exista si culorile neascultatoare, ca cele de la blogger, care nu stau niciodata cum le pui tu

0 comments:

Post a Comment