24 January 2007

Post a Comment On: blogul multicolor si perpendicular

"Goldie"


1 Comment

Nu ai mai postat nimik?! Sper ca e pentru ca esti busy.
p.s.:
cum merge cu sesiunea?
Maria

Posted by Anonymous 3:18 AM

Leave your comment
buna Maria. indeed am fost cateva zile la bunici la chitila, cu mandrul scop de a invata la semiotica pt examenul piucky de maine.
it was woonnderrfull! la bunici nu mai exista notiunea de timp. ziua se lungeeeste cat vrei tu de mult! ai timp sa stai sa inveti, sa stai si cu bunicii, sa iesi si in curte, si evident sa faci si poze :) fara sa te uiti stresat la ceas! nu stiu daca voi intelegeti ce inseamna asta! la bunici timpul se dilata!

and there is no computer care sa imi manance toata ziua si toata noaptea. probabil din aceasta cauza mi se pareau zilele atat de lungi, ca o guma pe care o intinzi caaat vrei tu!

si pentru ca evident, nu se putea sa fie totul bine, ieri mi s-a facut rau, rau de tot, bunica-mea care a fost asistenta mi-a dat ceva calmant, si a zis: vezi ia un sfert din pastila, ca te ia somnul daca iei mai mult! oana a luat un sfert, si crapand de durere s-a dus si a mai luat un sfert! durerea nu a trecut deloc in schimb m-a cuprins o amorteala totala :)) parca eram un animal prins in jungla si sedat! it was horrible! haha. nu ma prea mai puteam misca si parca aveam norisori in mine. not puffty ones! anyways, am zacut asa pana a venit bunica-miu cu pastilele necesare, dupa care am picat tranchilizata si am adormit cateva ore.
in rest, totul bine :)

cateva poze:

chinezoaicele (un peu blurry)


bunicul si amintiri despre colegi

eu si tata :))
pom pe garaj


za ivil duck


si, dupa cum zice, ana, putina arta :)



cu palaria bunicii


Choose an identity:
Yoli (Your Blogger display name)

2 comments :

  1. ce poze dragute, mi-ai facut chef de mers la bunici, nu mi-i imprumuti pe-ai tai?

    ReplyDelete
  2. da, vad ca e mai usor sa vb prin commenturi decat pe mess :))

    am draci pe tine, dupa ce imi trec, om merge o data. eu vreau sa merg cat mai des posibil!

    ReplyDelete