12 October 2006

si copiii ar trebui sa fie copywriteri..

astazi in 62 ma asez pe scaun. in fata mea mama dolofana cu plodu si mai dolofan, cu o ciocolata in mana.. evident. i don;t usually fancy fat boys pe care ii indoapa mama (fat also) cu ciocolata. dar asta mic era foarte simpatic si istet. la un moment dat, plodu se uita la desenele cu interdictii de pe troleu: .. "sa nu mananci inghetata.. sa nu bei, mama.. ce inseamna furculitele alea?" mama: "unde? nu e nici o furculita.." plodu: "ba da.." .. si ii arata cu dejtu. mama: "alea sunt maini nu furculite! :)" pleodu: "ba nu, sunt furculite!" mama: "nu, :) sunt 2 maini care se tin de o bara"
..atat mi- a trebuit sa aud ca sa vad imaginea respectiva si sa ma umfle rasul! .. :))))))) . genial plodu. eh, macar stim ca in capul lui el a mancat acea ciocolata cu furculita, si nu s-a mozolit tot pe maini.
...poate.. hmm. poate el chiar a mancat cu
furculita.. si noi oamenii mari.. noi avem imaginatia prea bogata.. de fapt.. plozii sunt cei emancipati.. educati.. daa! si in reclama de la detergent.. de fapt asa se comporta plozii la masa.. dar noua ni se pare ca ...
..ioi..

0 comments:

Post a Comment