09 September 2006

creatura care ma urmareste...

tot din minunatiile subterane vine si aceasta tanti.. baba draq.. de sta pe peron la veteranilor.
aceasta tanti pe care cu siguranta multi dintre voi o stiti, unfortunatelly, este o creatura care vine la ficare om, si zice ca ea se roaga, si merge la biserica...

now.. i know what u might think.. nesimtita, nu are inima, mila pentru batrani, cu pensii mici bla bla.. for all those: bite me! she;s pure evil! astazi a venit dupa mine.. eu m=am ascuns dupa un stalp. se prinde, vine in cealalta directie. ma surprinde! iiii!!! ma indrept spre celalalt capat al peronului. oboseste. se aseaza. mai seaca pe o tanti la cap. iar o aud.. that sound.. taraindu-si picioarele.. aualeu.. totul dureaza 7-8 minute. 7-8 minute de groaza.

vine metroul. now i'm finally safe. but.. go figure, inauntru, aceasi pusti as always care taraste dupa el un plod de vreo 2-3 ani (zice k e frac-su). se jeleste, clasica poveste cu mama bolnava bla bla, are o fata trista.. saracutul. oamenilor li se face mila. primeste niste bani de la cateva persoane, asteapta la usa urmatoarea statie. atunci incepe sa smuceasca pleodu, sa injure, sa scuipe. vine statia, are grija sa vare un dejt in nasu pleodului sa planga ala mai realist, ii mai trage una peste cap, si ingerasii intra in celalalt compartiment.

0 comments:

Post a Comment