09 September 2006

chez placebo


so... nu prea am idee ce s-a intamplat clar. inca nu pot constientiza faptul ca am fost la placebo. e doar o amintire deja.
desi dupa dracii pe care i-am avut cu intrarea in arene nu mai aveam emotii.. se pare ca de cand au intrat pe scena am fost intr-o vaga stare de soc, din care nu am mai putut iesi tot concertul. nu prea pot explica. blurry... eram la 15 metri de ei, ii vedeam bine cand stateam pe varfuri (eram pe-acolo pe unde s-a facut aceasta poza ) am incercat sa ma bucur de moment, chiar imi impuneam asta pentru ca imi dadeam seama ca ceva nu e ok cu mine, dar era weird. uneori nu ma mai puteam misca ramaneam scandura, si cand ma mai batzaiam, tot era ceva unreal. asta a fost starea mea generala, insa evident ca in mintea mea disting clar momentele si ceea ce s-a intamplat.
ma bucur ca nu am stat pe scaune, asa cum ne hotarasem inainte. doamne ce as fi regretat! (cu toate ca eram inconjurati de pustoaice de vreo 14 ani care strigau P L A S I B O cu un "a" cat se poate de deschis si o dusa a fost ridicata pe umerii unuia si nu mai vedea nimeni din spate nimic etc etc)
au intrat pe scena si au inceput cu infra-red. (imi pare rau ca nu au facut o faza foarte interesanta pe care o facusera pe infra-red la rock am ring, sa bata din palme la un moment dat, cu o atitudine mandra asa, flamenco style. de efect! ) dupa jumatate de ora, la sfarsitul melodiei the bitter end brian prezinta trupa, publicul aplauda isteric.. se sting luminile si pleaca toti brian cu multi draci pe el. . vin sunetistii par sa stranga tot. noi socati. am crezut ca s-a terminat.
dupa ceva timp sunetistii aranjeaza ce aranjeaza, intra brian.. some tehnical problems... apoi iar dupa jumatate de ora pleaca. iar nu mi=am dat seama daca s-a terminat sau.. vin la bis.. sau.. iar sunt probleme. in orice caz, s-au intors si au mai cantat inca jumatate de ora. sper doar ca problemele de sonorizare sa nu fi fost din cauza noastra ci a sunetistilor trupei.. acum sincer vorbind, weird ar fi sa nu fie vina noastra.
in ceea ce priveste comunicarea, pe scurt a fost ceva de genul: hello, we;re placebo, thank you.. some problems with the sound , good bye. brian.. he's not much of a talker.
stefan a fost the entertainer as usual. ce scump si dulce a fost! robotic moves, facut cu ochiu' lui Brian, coborat de pe scena in public and the moves that brian likes to call stefan's gay dance. s-a distrat stefan, n-ai ce zice.. not many words nici la sfarsitul concertului, fapt pentru care nu eram tocmai siguri daca au plecat de tot..
dragut a fost comentariul lui brian la un moment dat, "ladies and gentlemen of bucharest, we’re the ladies and gentlemen of placebo” si evidenta promisiune de a se intoarce. noi extaziati si buimaci, i-m crezut si am aplaudat entuziasmati.. darn :P
au cantat infra-red, meds, because i want you, space monkey, black-eyed, one of a kind, nancy boy, every you and every me, drag, special k, running up that hill, the bitter end, special needs, song to say goodbye, 20 years. (nu in ordinea asta :) )
running up that hill.. nimeni nu s-ar fi gandit ca vor canta un cover,(placebo canta coveruri atunci cand sunt siguri ca publicul este cunoscator, so, bila alba pentru noi ). o surpriza extraordinara....still.. desi toti cantam in jur cat vedeam cu ochii (adik cativa metri imprejur ) se pare ca tot numai prin fata era lumea priceputa, in rest stateau..
nancy boy, another . vocea lui brian era aceeasi ca acum 10 ani, super scump, ceea ce inseamna ca el in prezent intentionat canta mai controlat si cu niste tonuri mai jos.
bulina a reusit sa intre fara bilet! femeile astea! aplauze va rog pentru cichin!
ps: in revista sunete, numar dedicat formatiei Placebo, peste tot scrie despre ei ca sunt hermafroditi. ... hermafroditi . pentru cei care au scris minunatele articole: http://www.dexonline.ro/.

so.. concluziile:

romania este o tara frumoasa. pacat ca este populata.
concertul a fost demential, au dat 100%, nu pe sistemul: "a.. merem in romania, acolo la budapesta, nu trebuie sa ne strofocam prea tare".
cu acest concert Placebo a reusit sa isi castige noi fani si sa ii recastige pe cei asa ca mine

sa nu uitam: ab4 au fost sexiciosi, au cantat foarte bine, si doru cu ronaldino (italianul.. woteva) au avut o faza foarte hot face to face. niiceee..

yoli's new skills:

abilitatea de a sta pe varfuri o ora jumatate (cu pauze )
curajul de a ameninta o tipa dusa si de a fi luata chiar in serios

+ daca aveti poze de la concert.. call me

1 comments :

  1. Anonymous12:37 PM

    dar vai tuh ce trendy ai descris toata tarasania asta...:)cunoscatorii stiu de ce;)

    ReplyDelete