15 July 2008


Buna ziua

Bine v-am regasit la Stirile Perpendicular TV.
Avem o stire de ultima ora!

Nu mai sunteti in siguranta in propriile case! Am primit o lista cu plangeri ale oamenilor spunand ca ceva ciudat se intampla in propriile case.

Reporterii Perpendicular TV. s-au dus la fata locului si au vorbit cu fiecare in parte. Apoi am apelat la specialisti, care au ajuns la niste concluzii incredibile:
aparent orice obiect din casa: jucarie, desen, carte, fotografie, tablou etc., atata timp cat are ochi vede, cat are urechi aude, cat are nas miroase etc. !

Aceste forme ce nu isi duc veacul in realitatea noastra sunt totusi animate, au spirit. Pana de curand aceste forme au tinut tacerea (desi exista inregistrari in istorie care atesta faptul ca acest lucru a mai avut loc, dar nu a putut fi explicat). Ceva s-a declansat in sufletele lor si toate de comun acord au decis sa se implice personal in viata posesorilor lor.

O astfel de forma a fost prinsa si fortata sa vorbeasca. Fata de pe samponul x sustine: "Oamenii au ajuns in punctul in care fac erori imense necugetate. Oamenii nu se mai gandesc la ce e bun si frumos, la ceea ce nu trebuie sa faci celor dragi, sunt egoisti, superficiali si nu se bucura de ce au in viata lor. Noi asistam in liniste, observam oamenii si lumea, iar in momentul in care simtitm toate ca s-a ajuns prea departe, intervenim."

Am luat si declaratii de la cativa pagubiti, sub anonimat. O doamna relateaza: "In timp ce sotul meu era plecat, am venit acasa cu amantul meu. Eram si noi in dormitor, cand, de-odata, un tablou care infatisa o doamna de vita nobila de prin 1800 a inceput sa se zgaltaie si a cazut in capul amantului meu. Acesta a inceput sa tipe si a fugit din casa. Foarte ciudat. Cu o zi inainte acesta mi-a spus ca cea mai mare frica a lui este de fantome.".

Un copil speriat inca ne povesteste: "Eram afara sa ma joc si am luat cu mine un urs de plus, pe care l-am lasat pe jos pe ciment. Saream coarda cand un copil mai mare a inceput intentionat sa o invarta repede si m-am impierdicat. Cand am plecat am luat papusa, si, trecand pe langa baiatul respectiv, papusa a.. sarit din mainile mele si baiatul a cazut. Si-a spart doi dinti. Mama a tipat la mine, si nu m-a crezut ca nu a fost vina mea. ".

Momentan, de teama unui nou atac, autoritatile sugereaza sa acoperim toate aceste forme si sa avem grija ce spunem si ce facem. Desi nu sunt rau intentionate, au un mod agresiv de a incerca sa ne ajute.

0 comments:

Post a Comment