09 April 2007

somewhere along the history, something went wrong. inca nu pot localiza acea perioada.

probabil momentul in care oamenii au inceput sa aiba nevoie de mai mult, si mai mult, si mai mult.
un om nu are nevoie de competite, atat in viata cat si la servici, ci sa fie impacat cu propria lui viata, moment in care nu o sa mai scormoneasca in a altora.

sau aparitia nevoii oamenilor de a fi apreciati. aici exista unele cazuri grave. pentru ca sunt persoane care nu au invatat pana acum ca in mare masura nu au nevoie de aprecierea celorlalti, aceste persoane incearca, exact ca un vampir energetic, sa se inconjoare de oameni care sa ii aprecieze, oricine ar fi acele persoane. pentru ca nu stiu sa se complimenteze singuri, au in creier un termometru care, cu fiecare apreciere, mai creste un pic, ridicandu=i self esteem-ul acelui om. urmatoarea zi o ia de la zero. in zilele in care nimeni nu ii apreciaza, se demoralizeaza crunt .

alta posibilitate este inceputul inventiilor. pentru ca oamenii se straduiesc atat de mult sa inventeze tot felul de prostii. desi se presupune ca omul are ceva in plus decat animalul, eu vad ca animalele se distreaza mult mai bine si mult mai cu bun simt decat omul.
.
sau momentul in care s-a ajuns la concluzia ca oaia e proasta. am mai zis-o si continui sa o zic: sa fii destept nu-i nimic daca nu ai bun simt. si parca ultima e mai importanta. iar oaia e draguta, si, ca sa scurtez, dupa cum a zis Maa din "Babe" : "Barbarilor! "

sau aparitia cimentului. e fancy sa ai un apartameny in NY, sa te uiti de la etajul 100 pe geam la o mare de ciment si sa zici: oh, the view!!

ah! mi=a venit aparatul de curatat seminte! shu now!


Photo © Yoli

1 comments :

  1. Despre ce vorbesti tu acolo, ii zice economie de piata.

    Se pare ca merge, laolalta cu cultura pop:
    Voi munciti mai mult, castigati mai mult, cheltuiti mai mult, banii se intorc la noi, iar voi munciti pentru chestii inutile, dar trendi, sa nu zic popish. :)

    ReplyDelete