15 September 2008

Anotimpuri la sfat





Regina anotimpurilor:  LINIIISTEEE! Am spus sa se faca liniste daca vreti ca aceasta sedinta sa inceapa si sa se termine la ora stabilita!  Toate anotimpurile sunt prezente? 

Cor: DAAAA

Regina anotimpurilor: Atunci sa incepem. Dupa cum stiti, ne confruntam cu aceleasi nereguli pe care incercam sa le indreptam de cand lumea: lipsa de notiune a timpului specifica Anotimpurilor.


Fetelor, inteleg  ca sunteti lente, ca va ia timp sa va gatiti pana va vine randul, dar ne facem de ras in fata creaturilor de pe planeta Pamant. Ce naiba! In fiecare an... aceeasi problema.

Vara! Ridica-te in picioare! Anul acesta te-ai prelungit prea mult, ai dat temperaturi mai mari decat stii foarte bine ca ai voie. Ti-ai facut de cap, ce mai... Acum si Toamna va intarzia si, ca de obicei, saraca Iarna va fi scurtata. Pentru asta vara viitoare ti se taie 7 zile calduroase cu soare.

Vara: 7?!



-- agitatie in sala---

Regina anotimpurilor: Vrei 8? Din cauza ta, de 2 zile toamna a trebuit sa intre in forta, cu ploaie frig si vant, iar acum toti de pe Pamant sunt morocanosi si nemultumiti.. si stii unde se ridica toate aceste vibratii negative, iar cei de sus nu vor fi incantati, te asigur!

Sedinta se incheie in acest moment. Sper sa va respectati zilele acordate fiecareia de acum inainte.. macar pana la anul.
 

Vantule!

Vantul: Da?

Regina anotimpurilor: Sufla-ma te rog pana in Asia. Am ceva treburi de rezolvat. La revedere tuturor!

VJJJJJTTTT!!






2 comments :

  1. Anonymous12:19 PM

    pf.PF!!!acu is numa' 2 anotimpuri.un hibrid de toamno-iarna si o vara infecta care scoate shunca din tine!
    ziceam eu sa mut cuibu' in Alaska, macar acolo e aceeasi poveste.ce zici? se plateste sa te duci acolo...

    ReplyDelete
  2. Anonymous9:09 PM

    Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
    Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

    ReplyDelete