28 November 2007

Astro-Numerologie



NUMARUL DESTINULUI

Gandire, analiza, introspectie si izolare sunt caracteristice expresiei numarului 7. Particularitatea numarului 7 este o minte ascutita, mai ales in ceea ce priveste cautarea si descoperirea adevarului. Esti atat de capabil sa analizezi, judeci si sa faci diferenta, incat rareori ii scapa ceva profunzimii si spiritului tau de observatie. Esti genul de persoana catre intr-adevar poate sa porneasca in cautarea intelepciunii sau adevarurilor ascunse, adesea devenind o autoritate in orice domeniu te indrepti. Acesta poate fi de natura tehnica si stiintifica, religioasa sau oculta, conteaza prea putin, cercetezi lucrurile cu aceeasi vigoare. Poti deveni un foarte bun dascal, sau datorita unei inclinari innascute spre partea spirituala, poti sa te implici profund in chestiuni religioase sau explorari metafizice. Actionezi pe o alta lungime de unda si multi dintre prietenii tai nu ajung sa te cunoasca cu adevarat. Aspectele favorabile ale expresiei lui 7 sunt faptul ca poti fi un adevarat perfectionist in sensul cel mai pozitiv al cuvantului. Esti foarte rational si in general abordezi lucrurile foarte logic. Uneori poti fi atat de rational incat poti da impresia ca esti lipsit de sentimente si s-ar putea sa nu faci fata usor unei situatii emotionale. Ai calitati excelente pentru a studia si invata lucruri foarte profunde si grele si a descoperi aspectele fundamentale. La maturitate ai toate sansele sa devii o persoana calma si echilibrata. Daca apare un exces al numarului 7 in alcatuirea ta, s-ar putea sa se manifeste aspectele negative ale numarului. Cel mai important aspect negativ al numarului 7 este gradul limitat de incredere pe care o ai in ceilalti. Tendinta de a fi prea introvertit te poate arunca in egocentrism, devenind astfel foarte nesociabil. Din aceasta cauza, nu esti foarte adaptabil si esti inclinat sa fi foarte critic si intolerant. Iti place intr-adevar sa lucrezi singur, in propriul ritm si mod. Nu-ti dezvalui sentimentele si nici nu le intelegi prea bine. Ai un talent innascut de a ajuta oamenii. Este de asemenea posibil sa ai inclinatii artistice sau creative.


VISELE INTERIOARE

Visezi sa devii un conducator sau o persoana cu o functie de raspundere. Vrei sa devii cunoscut prn curajul, eroismul si ideile tale originale. Incerci sa te inalti pana la inaltimi neatinse de nimeni. Ceilalti pot avea ca prima impresie ca esti foarte agresiv si sigur pe tine.

Incercati si voi:

http://www.dsclex.ro/astrolog/numerologie/numerologie.html

Daca stie careva despre cele 12 vieti si ma poate lamuri,  nu ezitati. sunt foarte curioasa si nerabdatoare.
22 November 2007

Teoria Pre - Perfectiunii





Creaturile de pe Pamant: oamenii, animalele, plantele suntem doar o varianta pe care Creatorii au testat-o pe aceasta planeta pe care au numit=o Terra.

Undeva in Univers, creatiile finale si perfecte se afla pe alta planeta.

Noi am fost abandonati aici si lasati sa ne facem o viata, o familie, fiind inca papusi neimportante cu care Creatorii 
fac ce vor. De dragul stiintei, evident!

Creaturile de pe Perfecterra sunt inteligente, tin la corpul lor, la sanatatea lor, nu fumeaza, nu beau - acolo nu exista vicii. 

Daca pe Terra este un amestec de extrateresti imperfecti, iar fiecare specie vorbeste pe limba sa, pe 
planeta Perfecterra toti au acelasi limbaj. 

Nici nu vine vorba ca un leu sa manance o caprioara. Sau un om sa manance carne. Nu exista asa ceva acolo. Nu poarta piele/ piele intoarsa. Este ceva prea 
crud pentru ei. Nici nu se gandesc la asa ceva!..

Nu exista religie, moda, interdictii nejustificate  sau alte resurse de a tine populatia in frau. Oamenii au bun simt, respect fata de ceilalti. Sunt cateva reguli ale felului in care trebuie sa fie hainele, reguli ale decentei, dar nimic mai mult

Nu exista razboaie.

Nu exista rasism si discriminare.

Nu exista crime.

Au posibilitatea de a calatori prin lume, de a lenevi in iarba, de a zbura pe unde vor (aripile si posibilitatea de a inota la perfectie sunt schimbarile aduse omului in ceea ce priveste corpul sau)

Stiu sa aprecieze frumosul si viata si sunetele si imaginile, miscarea, atingerea, graiul.

Creatorii au pastrat sporturile frumoase si nobile de pe Terra: dansul, scrima, patinajul etc. Muzica si cartile sunt un deliciu pentru ei. Filmele 
sunt apreciate, dar nu le influenteaza viata in sensul in 
care vor sa inventeze drame, miscari, certuri ca in filme.
Acolo dupa viata fiecarui om se poate face 
un film extraordinar.  

Au un incredibil simt al esteticului, al culorilor si al artei in general.

Au pastrat multe din ceea ce este frumos pe Terra, inlaturand ce e urat.. si inacceptabil pana la urma urmei...

Creaturile Planetei Perfecterra mor poate chiar mai repede decat cei de pe Terra, dar mult mai impliniti oricum, nu exista comparatie. Pana la urma exista dureri si pe Planeta Perfecterra, insa nu exista CHIN.

Acolo nu exista saracie maxima si bogatie extrema, uratenie si frumusete incredibila, inteligenta maxima si prostie incurabila etc. 

De la creaturile de pe Terra au pastrat fizionomia, felul in care lucreaza organele, numarul membrelor, da.. asta le-a iesit perfect! Dar ceva nu le-a iesit cand a fost vorba de creierul uman.

Lipsa judecatii, excesele, rautatea, ingamfarea, banalitatea, nevoia continua si disperata de mult mai mult, perceptia asupra a ceea 
ce inseamna viata si fericire, dragoste, toate acestea si multe altele erau alterate.

Dar e prea tarziu pentru Terra. Acum deja Creatorii nu mai pot interveni.

Creaturile Planetei Perfecterra nu stiu de existenta celor de pe Terra, iar Creatorii pot doar sa spere ca cele doua sa nu se gaseasca niciodata!


Desen
© Yoli

05 November 2007

Sexul slab si toporul




De ce femeile nu mai sunt ca in trecut: plapande, fragile, delicate, sensibile?

Pentru ca au suferit treptat o transformare teribila intr-un moment critic din viata lor, ca niste creaturi devenite muntanti care trebuie sa se adapteze la mediu (mediu = masculi).

Acestia nu mai trateaza femeia cu respectul si delicatetea cu care o faceau odinioara, astfel incat femeile se de-sensibilizeaza si se masculinizeaza pentru a putea comunica la acelasi nivel.

Astazi femeia trebuie sa para incantata cand un prieten ii zice, in gluma, "esti o muista", trebuie sa fie puternica atunci cand barbatul se 
imbata, trebuie sa respire adanc si sa pretinda ca a trecut peste atunci cand este inselata, trebuie sa ascunda cand o doare.

Trebuie sa invete sa isi schimbe referentialul, sa coboare de pe piedestalul ei, sa invete 
"sa nu se complice", sa nu ii pese, sa tina un ton neutru si o privire sictirita. Sa isi compromita spiritul si nevoile sufletesti pentru a nu fi calcata in picioare.

Feminitatea, afisarea starii reale, sinceritatea etc. au devenit niste  dezavantaje care trebuie ascunse.


04 November 2007

Amintiri din Copilarie



Q:

CARE ESTE CEL MAI AMUZANT SI MAI STUPID LUCRU PE CARE L-AI FACUT CAND ERAI MIC/MICA?

R:


Kzarinne .: cand eram mica a venit o tiganca la cersit si i-am dat jumatate din hainele mele

Delia : am intrat in masina de spalat de cateva ori cu totul si intr-o zi nu am mai reusit sa ies ca mi se sucise mana si mi-o rupeam
so my parents had to call help for it

Gavozm: alergam in viteza si ma dadeam cu capul de mobila

Alex:am adunat o punguta de fosfor de la betele de chibrit cusulf sau nu mai stiu ce dwealea de fac petarde si am aruncat bubuit gardul de caramida al unui mos

Bulina: mi am fkt parapanta din antena de teve si o folie de plastic si am sarit dp casa. tata tocmai se intorcea de la scoala

la 10 ani am sarit din fanar cu o umbrela

Monica : am incercat sa simulez un cutremur s-o sperii pe bunica mea... am scuturat var prin casa si am miscat lustrele

Mama: m-am otravit de 2 ori. o data cu sirop de tuse. trebuia sa iau 3 picaturi pe zi dar eu am luat toata sticla deodata, ser de penicilina si zeama de lamaie. ma jucam de'a doctorita si aveam paciente papusile si ziceam ca le dau lor si in loc le beam eu. alta data m=am otravit cu esenta de otet. am crezut ca e must, eram mica era sticla grea si m-a doborat si m-am inecat toata cu ea pana s-a golit. M-am mai otravit si cu grau otravit pentru sobolani.

n-aveam 3 ani, aveau bunicii un ceas mare din al 2lea razboi mondial si am inceput sa desfac suruburile de la spate, care erau foarte mari, si ca sa nu se prinda maturii din familie ca desurubez ceasul, pe masura ce desurubam ceasul inghiteam suruburile unul cate unul. tata a intrat in camera si mi=a vazut mutrita nevinovata s-a prins. m=a intrebat unde sunt suruburile si s-a prins ca le-am inghitit.


Nicolette: m-am bagat in soba in cenusa imbracata de nunta in alb. aveam vreo 3 ani

Andrei cel Mare: made love to a paint in clasa a 4a

Andrei cel Mare: am spart un cal imens, si l-am lipit cu scoci si l-am pus la loc in vitrina
cand l-a sters mama miam luat-o


Marcel: am mancat pamant

Eu: i=am dat lu sor=mea un sapun vechi cojit portocaliu de prin dulap si i=am zis ca e morcov. a cam facut clabuci la gura. la propriu
a venit mama pe balcon si m-a gasit pe geam cu un picior afara unul inauntru. (etajul 3) incercam sa ii arat unei vecine botoseii mei. m-a prins repede si m=a bagat inauntru.


glamigator: o prietena de-a mea a lins o scrumiera


radu cristiana: m-am suit cu papucii de pluta pe o bara intr-un lac plin de alge..mizerii si lipitori si am alunecat si am iesit in 4 labe...plina de alge pe fata. dar era o mizerie in balta aia de nedescris

mona cavaleru: eram cu ai mei la un party de craciun si i-am zis uneia ca arata ca o bibilica

TzAnca: cand eram f f f mica, ma plimba mami cu carucioru, am sarit din carucior fix in nas si mi-am spart nasu.

vivi: in clasa a 4-a faceam lucru manual intr-un subsol
si instructorul deschidea de fiecare data usa cu surubelnita
si intr-o zi, cand eu si cu cineva am ajuns mai devreme si instructorul nu era
asa ca am intrat, si dupa aia a venit invatatoarea si nu mai stiu cine, ne-a dus la directorul scolii ca am intrat in sala aia prin efractie
ca suntem tinerii de azi, infractorii de maine
pana la urma, ne-am ales cu un 9 la purtare

florincip:

odata ne -m spart reciproc cu un ciocan capetele eu si fratele meu
cu acelasi ciocan

Monica t: o data am dat drumul la capacul unui chiosc ca sa vad dc o sa cada in cap la oameni
Yoli: si a cazut?
Monica t: pai l a prins cineva la timp

Monica t: Mama m-a sacapat o data din pat si o data din brate pt ca am ragait



Si acum castigatorii din punctul meu de vedere:


1. MAMA
2 GAVOZM
3 BULINA

Asteptam si nominalizarile voastre, iar la sfarsit vedem cine ocupa in final locurile 1, 2 si 3 :)





03 November 2007

Precious!!

Dupa cum a zis tata mamei dupa ce a vazut filmuletele: "Si sa mai zici tu ca nu ne tragem din animale!" :)

Extraordinar .. le-as pupa toata ziua. o sa-mi sufoc iepurele cu iubire to compensate. :D





02 November 2007

vreau vs. nu vreau

Vreau sa fiu inconjurata de oameni frumosi. Vreau sa am prieteni care simt ca nu s-au nascut cand trebuie. Nu vreau oameni ai momentului, oameni care vin si se duc ca ultimul racnet in moda.

Am iertat de mult pe cei care mi-au facut rau, si nu mai vreau sa tin in mine ganduri rele despre nici o persoana. Vreau sa ii evit si sa ma evite. Vreau ca cei pe care i-am ranit, 90 % inconstient, sa ma ierte.  Nu pot trai o viata frumoasa daca sunt tinuta in loc de regrete.

Vreau sa ma distrez si sa incep sa vad din nou tot ce este frumos pe lume. Pentru asta am nevoie ca cei apropiati sa ma cunoasca, sa ma inteleaga. Vreau langa mine oameni care inteleg ca distractia nu inseamna droguri, betzii, exagerari. Oameni frumosi, oameni sinceri si calzi, cu care sa fiu pe aceeasi unda. 

Vreau sa am langa mine persoane cu STIL. A nu se intelege nazuri. Nu am pretentii. Vreau oameni curati, ingrijiti, care se respecta si care ma respecta.  Vreau sa aiba o personalitate puternica, sa nu se ia dupa orice val. Sa aiba un stil. Adica ceva personal, numai al lui, fie ca este un parfum, un obiect drag, un stil vestimentar, o freza, un ceai, o colectie, o miscare, un clipit al ochilor, un ruj etc. Ceva care sa imi arate ca are personalitate si este o individualitate.

Nu vreau langa mine persoane egoiste. Mie imi place sa dau cu cel mai mare drag si vreau ca persoanele care ma inconjoara sa fie la fel de darnice. Vreau sa se gandeasca la cei din jur, la bucuriile lor, la suferintele lor. Prieteni nu imi sunt cei care stau pe langa mine cand am bani. Vreau sa ma bazez pe ei si ei pe mine.